Ingredientai
- Bulvės 400 g
- Porai 2 vnt. nedideli
- Paprikos 1 vnt. raudonoji
- Salotos 200 g mėgstamų
- Silkė 400 g filė
- Sviestas 2 valg. š.
- Muskatas 1 arbat. š.
- Krapai 1 valg. š.
- Druska 1 arbat. š. pagal skonį
- Juodieji pipirai 1 arbat. š. pagal skonį; maltų
Kaip gaminti
1. Bulves išvirkite sūdytame vandenyje. Porus ir paprikas susmulkinkite. Berkite į keptuvę su įkaitintu sviestu ir troškinkite, kol suminkštės. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
2. Salotas suplėšykite ir išdėliokite lėkštėje, dėkite karštas virtas bulves, apibarstykite jas smulkintais muskatais. Gražiai išdėliokite silkės gabalėlius, ant viršaus berkite troškintus porus ir paprikas, apibarstykite smulkintais krapais.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita