Ingredientai
- Vynas 1 l sausas raudonas
- Cinamonas 1 žiupsnelis arba lazdelė
- Anyžiai: žvaigždelės 4 vnt.
- Apelsinai 1 vnt.
- Gvazdikėliai 6 vnt.
- Imbieras 1 arbat. š. malti
- Muskatas 1 žiupsnelis
- Medus 3 valg. š. 2-3 valg. š.
Kaip gaminti
1. Puode užvirinkite pusę stiklinės vandens, suberkite prieskonius ir 2 minutes pavirkite. Palikite 10 min., kad pritrauktų.
2. Įmaišykite medų, supilkite vyną. Užkaitinkite, bet neleiskite užvirti. Nukaiskite puodą nuo ugnies. Vyną nukoškite ir išpilstykite į stiklinius puodelius, įdėkite po apelsino griežinėlį.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Noriu patiekalo: Gėrimai
- Rengiu šventę: Kalėdos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita