Ingredientai
- Vynas 1 vnt. sauso raudono vyno - butelis
- Imbieras 1 vnt. gabaliuko apie 5cm
- Cinamonų lazdelė 2 vnt.
- Gvazdikėliai 10 vnt. sveikų
- Apelsinai 1 vnt. sulčių ir žievelės
- Cukrus 90 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
- Sirupas 50 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
Kaip gaminti
- Į prikaistuvį supilkite vyną, sudėkite imbierą, cinamono lazdeles, gvazdikėlius ir apelsino žievelę, supilkite apelsino sultis.
- Atsargiai pakaitinkite ant lengvos ugnies ir palikite bent 20 min.
- Suberkite cukrų ir supilkite sirupą. Atsargiai pakaitinkite, kol ištirps cukrus.
- Tiekite šiltą.
Receptas „DANSUKKER“
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Cukrus „Dan Sukker“
- Noriu patiekalo: Gėrimai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita