Ingredientai
- Pomidorai 4 vnt.
- Ryžiai 75 g
- Mairūnas 1 žiupsnelis
- Čiobreliai 1 arbat. š. pagal skonį
- Druska 1 žiupsnelis
- Aliejus 20 ml kepimui
- Pomidorų padažas 3 valg. š. pagal skonį
- Grietinė 3 valg. š. pagal skonį
- Česnakai 2 skiltelės
- Svogūnai 1 vnt. nedidelis
- Sultinys 150 ml
- Sūris 100 g fermentinis
Kaip gaminti
1. Nupjaukite viršutinę pomidorų dalį ir išskobkite jų vidų. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepinkite smulkiai pjaustytą česnaką ir svogūną. Tada sukrėskite pomidorų turinį, suberkite išvirtus perplautus ryžius, prieskonius, įdėkite pomidorų padažo, grietinės ir patroškinkite.
2. Supilkite sultinį, uždenkite keptuvę dangčiu ir dar 15 min. patroškinkite. Gautą masę sumaišykite su tarkuotu fermentiniu sūriu ir sudėkite į išskobtus pomidorus. Pomidorus apibarstykite prieskoniais ir fermentiniu sūriu ir apie 15 min. kepkite orkaitėje.
Šaltinis: 15min.lt
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita