Ingredientai
- Batonas 9 riekės
- Fermentinis sūris 150 g tarkuoto
- Tunas 150 g konservuoto aliejuje
- Agurkai 5 vnt. marinuoti
- Majonezas 4 valg. š.
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
- Svogūnų laiškai 1 valg. š. supjaustytų
- Petražolės 1 žiupsnelis kapotų
Kaip gaminti
1. Nuo tuno nupilkite aliejų, o tuną sudėkite į dubenį kartu su tarkuotu fermentiniu sūriu, smulkiais kubeliais pjaustytais marinuotais agurkais, majonezu, petražolėmis, svogūnų laiškus. Viską pagardinkite maltais juodaisiais pipirais ir gerai išmaišykite.
2. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi, ten išdėliokite batono riekeles bei uždėkite paruošto mišinio.
3. Kepkite iki 180 °C laipsnių įkaitintoje orkaitėje tol, kol gražiai apskrus.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai