Ingredientai
- Kava 50 ml karštos
- Cukrus 20 g
- Sviestas 20 g
- Pienas 150 ml
- Miltai 150 g kvietinių
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Druska 2 g
- Sutirštintas pienas 130 g 1/3 indelio saldinto
- Baltasis šokoladas (1 plytelė) 100 g
Kaip gaminti
1. Karštoje kavoje ištirpinkite cukrų, sviestą, druską. Atvėsinkite ir išmaišykite su pienu.
2. Vieną kiaušinį suplakite su kava. Visą laiką plakdamos berkite išsijotus kvietinius miltus.
3. Tešlą gerai išplakite, įkaitintą nedidelę keptuvę ištepkite aliejumi, pilkite ir kepkite didelius blynelius.
4. Patiekite juos su kondensuotu pienu bei tarkuotu baltuoju šokoladu.
Receptą atsiuntė Edita Aleksandravičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita