Ingredientai
- Cukrus 250 g
- Kiaušinių tryniai 8 vnt.
- Želatina 20 g
- Grietinėlė 500 ml riebios
- Kava 200 ml espreso
Kaip gaminti
1. Paruoškite reikiamą kiekį espreso kavos.
2. Trynius gerai išplakite su 200 g cukraus ir supilkite į puodą. Tuomet įpilkite atvėsintą kavą ir lėtai kaitinkite, kol sutirštės. Tik neužvirinkite!
3. Paruoštą trynių ir kavos kremą atvėsinkite nuolatos maišydami plakimo šluotele.
4. Išplakite grietinėlę ir 50 g cukraus. Į ją po truputį įmaišykite kremą, supilkite paruoštą želatiną. Tuomet sukrėskite į formeles ir palikite atvėsti.
5. Sustingus išverskite iš formelių ir patiekite su trintų uogų padažu.