Ingredientai
- Grietinėlė 300 ml 35 - 36 proc. riebumo
- Sutirštintas pienas 180 g saldaus
- Kava 2 arbat. š. tirpios miltelių
- Likeris 2 valg. š. kavos
- Šokoladas 50 g pieniško
- Lazdynų riešutai 1 puodelis 1/4 kapotų, kepintų
- Auksaspalvis sirupas: (patiekimui) 20 g
Kaip gaminti
- Į didelį dubenį sudėkite visus produktus, išskyrus šokoladą ir lazdyno riešutus. Išplakite iki vientisos standžios masės.
- Šokoladą susmulkinkite mažais gabalėliais ir įmaišykite į masę.
- Supilkite paruoštą masę į sandarų indą. Paviršių išlyginkite ir apibarstykite kepintais kapotais lazdyno riešutais.
- Indą uždenkite, dėkite į šaldiklį ir palaikykite bent 6 valandas ar per naktį.
- Išdėliokite į indelius, jei norite, apliekite auksaspalviu sirupu ar apibarstykite dar daugiau šokolado gabalėlių. Skanaus!