Ingredientai
- Manai 1 st.
- Kefyras 1 st. 1,5 st.
- Kiaušiniai 3 vnt.
- Rudasis cukrus 1 st.
- Miltai 1 st.
- Kepimo milteliai 1 arbat. š.
- Druska 1 žiupsnelis
- Sviestas 100 g
Kaip gaminti
1. Manus sumaišykite su pusantros stiklinės kefyro.
2. Atskirame dubenyje iki purumo išsukite kiaušinius su ruduoju cukrumi.
3. Po truputį suberkite su šaukšteliu kepimo miltelių sumaišytą stiklinę miltų ir žiupsnį druskos, manų ir kefyro mišinį. Gerai išsukite.
4. Galiausiai įmaišykite lydytą atvėsintą sviestą.
5. Tešlą paskaninkite mėgstamais priedais ir sukrėskite į specialias formeles. Kepkite 180 °C karštumo orkaitėje apie pusvalandį.