Ingredientai
- Sviestas 150 g
- Cukrus 250 g kristalinio
- Kiaušiniai 3 vnt.
- Miltai 250 g kvietinių
- Kakava 5 valg. š.
- Vanilinis cukrus 2 arbat. š. SANTA MARIA
- Druska 1 arbat. š. 0,5
- Aitrioji paprika 2 arbat. š. SANTA MARIA
- Saldainiai: (maišelio „Dumle“) 1 vnt.
- Dribsniai 3 valg. š. SANTA MARIA RED HOT aitriųjų paprikų keksas su „Dumle“ saldainiais ir aitriosiomis paprikomis papuošti
Kaip gaminti
- Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C temperatūros.
- Ištirpinkite sviestą. Išplakite kiaušinius su cukrumi ir supilkite į išlydytą sviestą.
- Sumaišykite kitus produktus, išskyrus saldainius, ir viską supilkite į kiaušinių ir sviesto mišinį. Gerai sumaišykite.
- Supilkite tešlą į formą ir įspauskite saldainius.
- Kepkite orkaitėje apie 20 min., kol paviršius išdžius, bet vidus bus dar šiek tiek drėgnas.
- Šiek tiek palaukite. Papuoškite milteliniu cukrumi ir aitriųjų paprikų dribsniais.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Prieskoniai „Santa Maria“
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Kepiniai
- Rengiu šventę: Kalėdos, Vaikų šventė, Vakarėlis, Velykos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita