Ingredientai
- Margarinas 110 g kepimui
- Miltai 150 g
- Kiaušiniai 4 vnt. vidutinio dydžio
- Cukrus 110 g
- Šokoladas 100 g
- Spanguolės 4 valg. š. džiovintų pagal skonį
- Kepimo milteliai 1 arbat. š.
- Citrinų aromatas:(keli lašai) 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
- Margariną ir šokoladą išlydykite ant silpnos ugnies.
- Supilkite cukrų ir, plakdami maišytuvu, įmuškite kiaušinius.
- Plakite, kol neliks cukraus granulių.
- Suberkite miltus su kepimo milteliais.
- Išmaišykite ir suberkite nuplautas nusausintas spanguoles, įlašinkite citrinos aromato.
- Vėl viską išmaišykite ir gardžią tešlą pilkite į paruoštus kepimo indelius.
- Pašaukite į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 15–20 minučių.
Receptą atsiuntė Jolita G.,Tauragė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Konkursai: Konkursas „Velykų skanėstas“
- Noriu patiekalo: Kepiniai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė, Vakarėlis, Velykos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita