Ingredientai
- Juodasis šokoladas 200 g 77 proc. kakavos
- Sviestas 200 g
- Rudasis cukrus 200 g
- Kiaušiniai 8 vnt. 4 vnt. ir 4 tryniai
- Miltai 200 g
Kaip gaminti
1. Išplakite kiaušinius ir kiaušinių trynius su cukrumi. Sudėkite miltus ir išplakite dar kartą.
2. Ištirpinkite šokoladą su sviestu ir įmaišykite į kiaušinių masę.
3. Tešlą supilkite į formeles (į kiekvieną po 2/3 tešlos, nes pakils) ir kepkite apie 15 minučių 200 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Receptą atsiuntė Nina Balinskienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Konkursai: Mano velykinis receptas
- Noriu patiekalo: Desertai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė, Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita