Ingredientai
- Miltai 250 g
- Kepimo milteliai 1 arbat. š.
- Cinamonas 2 arbat. š.
- Cukrus 100 g
- Kiaušiniai 2 vnt. didelių
- Pienas 130 ml
- Sviestas 80 g ištirpinto
- Obuoliai 2 vnt.
- Rudasis cukrus 4 valg. š.
Kaip gaminti
- Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir cinamonu.
- Sviestą išplakite su cukrumi ir kiaušiniais.
- Į gautą masę, pakaitomis įmaišykite miltus ir pieną.
- Obuolius išdarinėkite, jei stora odelė - nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Įmaišyite į tešlą.
- Tešlą paskirstykite keksiukų formelėse. Pripildykite jas beveik iki viršaus.
- Viršų pabarstykite ruduoju cukrumi.
- Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 190 laipsnių ir kepkite maždaug 20 minučių.
Receptas iš: g-blogas.lt