Ingredientai
- Sviestas 120 g
- Cukrus 80 g
- Vanilinis cukrus 16 g 1 pakelis
- Druska 1 žiupsnelis
- Kiaušiniai 3 vnt.
- Miltai 250 g
- Kepimo milteliai 1 arbat. š.
- Cinamonas 1 arbat. š.
- Riešutai 100 g pagal skonį, kapotų
- Pienas 80 ml
Kaip gaminti
1. Minkštą sviestą išsukite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska.
2. Maišydami po vieną įmuškite kiaušinius, suberkite miltus, kepimo miltelius, cinamoną, riešutus (šiek tiek palikite papuošti), supilkite pieną ir viską gerai išmaišykite.
3. Tešlą sudėkite į kepimo formeles (geriausia silikonines) ir kepkite 20 minučių 180 laipsnių karštumo orkaitėje.
Autorės nuotr./Keksiukai su riešutais |
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Desertai, Kepiniai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita