Ingredientai
- Šaldyta sluoksniuota bemielė tešla 400 g
- Jogurtas 250 ml natūralaus
- Kiaušiniai 2 vnt.
- Pomidorai 2 vnt.
- Kumpis 100 g neriebaus
- Svogūnų laiškai 20 g
- Druska 1 arbat. š. žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 arbat. š. žiupsnelis maltų
Kaip gaminti
1. Smulkiai supjaustykite pomidorus, kumpį ir svogūnų laiškus.
2. Tešlą iškočiokite kuo ploniau ir aštria forma (arba stikline aštresniais kraštais) suformuokite maždaug 12 cm skersmens apskritimus. Juos dėkite į riebalais išteptas keksiukų formeles.
3. Išplakite kiaušinius ir jogurtą, pagardinkite pipirais, druska.
4. Į kiekvieną formelę berkite smulkintus įdaro komponentus ir užpilkite kiaušinių bei jogurto mišiniu.
5. Kepkite 200 °C temperatūroje apie 15 minučių, kol įdaras sutirštės. Daržoves galite keisti keptais pievagrybiais ir pan.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Tinklaraštis „Saulėta virtuvė“
- Ketinu ruošti specialiai: Vakarienei
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita