Ingredientai
- Vištų kepenėlės 600 g arba kalakutų
- Manai 4 valg. š.
- Kiaušiniai 4 vnt. 5
- Sūris 200 g fermentinis
- Majonezas 100 g
- Česnakai 2 skiltelės
- Prieskoniai: (mėgstami) 1 žiupsnelis
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis malti
Kaip gaminti
1. Kepenėles sumalkite, įberkite manų kruopų, įmuškite kiaušinius, įberkite druskos, pipirų ir keptuvėje kepkite tokio dydžio blynus, kokio norite torto (kuo plonesnius kepsite, tuo daugiau bus sluoksnių).
2. Iškepusi blynus, pasigaminkite įdarą: tarkuotą sūrį sumaišykite su smulkiai pjaustytais virtais kiaušiniais ir majonezu, įspauskite česnako, įberkite prieskonių.
3. Tuomet į lėkštę dėkite kepenėlių blyną, ant jo viršaus tepkite įdarą ir taip sluoksniuokite, kol viską sudėsite. Ant kepenėlių torto viršaus užbarstykite tarkuoto virto kiaušinio ir papuoškite žalumynais.
Skanaus!
Receptą atsiuntė Andra Barkauskaitė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Konkursai: Mano velykinis receptas
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Velykos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita