Ingredientai
- Sviestas 1 valg. š. 1 - 2
- Česnakai 1 skiltelės 1 - 2
- Pipirai 1 žiupsnelis
- Druska 1 žiupsnelis
- Kiauliena 500 g filė
- Ananasai 1 vnt. indelis konservuotų žiedais
- Aliejus 3 valg. š.
- Prieskoniai 1 žiupsnelis pagal skonį
Kaip gaminti
- Išmuškite filė gabaliukus, pabarstykite druska.
- Česnakus smulkiai supjaustykite, įpilkite aliejaus ir viską gerai išmaišykite.
- Šita mase užpilkite mėsą ir palikite 3-4 val. šaldytuve.
- Tad iškepkite mėsą, o kitoje keptuvėje apkepkite iš abiejų pusių ananasus.
- Į lėkštę dėkite kepsnius, ant jų ananasus, galima užpilti mėgstamu padažu.
- Valgykite su bulvėmis.
- Pagaminsite per 1 val., neskaičiuojant mėsos marinavimo laiko.
Skanaus!
Receptą atsiuntė Janina M.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Konkursai: Šventinis patiekalas, kuriuo didžiuojasi mūsų šeima
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Rengiu šventę: Kalėdos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita