Ingredientai
- Kiauliena 700 g nugarinės
- Mėlynųjų pelėsių sūris 200 g
- Datulės 50 g sauja džiovintų
- Persikai 1 vnt. konservuotas
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis maltų
- Džiūvėsiai 100 g maltų
Kaip gaminti
1. Mėsą supjaustykite kepsniais, išmuškite, įtrinkite prieskoniais.
2. Kiekvieną mėsos gabaliuką įdarykite gabalėliu mėlynojo pelėsinio sūrio ir žiupsneliu smulkintų datulių bei persiko. Perlenkite pusiau, apvoliokite džiūvėsiuose ir kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje. Skanaus!
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita