Ingredientai
- Antis 2 vnt. (krūtinėlė)
- Čiobreliai 1 sauja (šviežias)
- Druska 1 žiupsnelis (pagal skonį)
- Pipirai 1 žiupsnelis (pagal skonį)
- Apelsinai 2 vnt.
- Česnakai 3 skiltelės
Kaip gaminti
- Įkaitinkite stipriai keptuvę, dėkite odele į apačią anties krūtinėlę ir kepkite 1 minutę.
- Pabarstykite keptuvėje ant krūtinėlės druskos ir pipirų.
- Apverskite anties krūtinėlę ir kepkite ją 1 min. iš kitos pusės taip pat pabarstydami druska ir pipirais.
- Išspauskite apelsinų sultis ir pilkite tiesiai į keptuvę. Pabarstykite šviežiu čiobreliu ir įmeskite į keptuvę kelias skilteles česnako.
- Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių ir statykite tiesiai su visa keptuve 10-čiai minučių.