Ingredientai
- Antis 1 vnt.
- Čiobreliai 1 arbat. š. džiovintų
- Raudonėliai 1 arbat. š.
- Česnakai 3 skiltelės
- Druska 1 arbat. š.
- Pipirai 1 arbat. š.
- Sultys 50 ml citrinų
- Džiovinti abrikosai 200 g
- Svogūnai 1 vnt.
Kaip gaminti
1. Paruoštą antį įtrinkite prieskoniais, česnako skiltelėmis ir palaikykite per naktį.
2. Abrikosus ir svogūno galvutę (perpjautą pusiau) sudėkite į anties vidų, viršų apšlakstykite citrinų sultimis ir įdėkite į kepimo maišą.
3. Kepkite 2-3 valandas.
Receptą atsiuntė Edita Aleksandravičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Rengiu šventę: Kalėdos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita