Ingredientai
- Antis 1 vnt.
- Čiobreliai 1 valg. š. džiovinti
- Raudonėliai 1 arbat. š.
- Česnakai 1 vnt.
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis malti
- Apelsinai 3 vnt. 1 kg
Kaip gaminti
1. Paruoštą antį įtrinkite prieskoniais bei česnako skiltelėmis ir palaikykite per naktį.
2. Apelsinus supjaustykite riekelėmis ir sudėkite į anties vidų. Vieno apelsino sultis išspauskite ant anties viršaus.
3. Dėkite antį į kepimo maišą ir kepkite 2-3 valandas (priklausomai nuo orkaitės). Paprasta, bet labai skanu. Skanaus!
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Rengiu šventę: Kalėdos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita