Ingredientai
- Žuvis 600 g 4 filė gabaliukai
- Migdolai 60 g drožlės
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Miltai 4 valg. š.
- Aliejus 2 valg. š.
- Druska 1 žiupsnelis
- Pipirai 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Žuvį gerai nuplaukite ir nusausinkite. Žuvies gabaliukus pabarstykite druska ir šviežiai maltais juodaisiais pipirais.
2. Kepsnelius apvoliokite miltuose, vėliau merkite į kiaušinio plakinį ir gausiai apvoliokite migdolų drožlėse.
3. Kiekvieną kepsnelio pusę kepkite, kol riešutai kaip reikiant apskrus.
4. Garnyrui tinka trintos daržovių sultinyje išvirtos bulvės, pagardintos trupučiu tarkuoto muskato.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita