Ingredientai
- Apelsinai 1 vnt.
- Grietinėlė 100 ml
- Bananai 4 vnt.
- Sviestas 100 g
- Medus 100 g
- Imbieras 1 arbat. š. ¼ arbat. š.
- Graikiniai riešutai 12 vnt. skaldyti
Kaip gaminti
1. Nuplaukite apelsiną ir išspauskite sultis. Bananus nulupkite ir perpjaukite išilgai.
2. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, sudėkite medų ir įpilkite 2 šaukštus apelsinų sulčių. Į likusias apelsinų sultis dėkite imbiero.
3. Kai keptuvėje ištirps medus, dėkite bananus, gaubtąja puse į viršų. Neuždengdami apie 5–10 min. kepkite ant silpnos ugnies, dažnai aplaistydami padažu.
4. Patiekite bananus su grietinėle ir apibarstykite riešutais.
Šaltinis: 15min.lt
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Desertai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita