Ingredientai
- Moliūgai 500 g
- Alyvuogių aliejus 3 valg. š.
- Druska 1 arbat. š. pagal skonį
- Juodieji pipirai 1 arbat. š. pagal skonį
- Gražgarstės 50 g
- Actas 1 valg. š. baltojo vyno
- Aitrioji paprika 1 žiupsnelis 1/2 arbat. š.
Kaip gaminti
1. Supjaustykite moliūgą riekelėmis, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, baltojo vyno actu, pagardinkite druska, maltais pipirais, aitriąja paprika ir palikite pusvalandžiui.
2. Dėkite moliūgų riekeles ant grotelių ir kepkite, kol dailiai apskrus. Skanaukite su gražgarstėmis.
Skaitykite daugiau: Kepame ant grotelių: 7 gardūs lauko kepsnių receptai
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita