Ingredientai
- Nektarinai 4 vnt. dideli arba persikai
- Rikotos sūris 120 g
- Rudasis cukrus 2 valg. š.
- Džiūvėsiai 1 valg. š. malti
- Migdolai 2 valg. š. skrudintų kapotų
- Cinamonas 1 arbat. š. nubrauktas šaukštelis
Kaip gaminti
1. Nektarinus aštriu peiliu perpjaukite pusiau, išimkite kauliukus.
2. Dubenyje gerai išmaišykite rikotą, cukrų, džiūvėsius, migdolus ir cinamoną. Masės su kaupu pridėkite į vaisių puseles.
3. Nektarinų puseles sudėkite į riebalais pateptą kepimo indą. Kepkite 190 laipsnių orkaitėje 6–8 minutes.
Knyga „Geri receptai“ |
Receptas iš knygos „Geri receptai“, kulinarė Asta Žvikevičienė