Ingredientai
- Obuoliai 4 vnt.
- Vištiena 200 g malta (smulkinta),kepta, virta
- Razinos 4 arbat. š.
- Kedrinės pinijos 4 arbat. š.
- Karis 1 valg. š.
- Svogūnai 1 vnt. salotiniai
- Česnakai 1 skiltelės
- Druska 1 žiupsnelis pagal skonį
- Pipirai 1 žiupsnelis pagal skonį
Kaip gaminti
- Obuolius nuplaukite, nupjaukite jų viršūnėles ir išvalykite sėklalizdžius.
- Sumaišykite likusius ingredientus: vištieną, razinas, kedrines pinijas, karį, trintą česnaką, smulkintą svogūną ir sudėkite į obuolius. Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį.
- Obuolius galite apšlakstyti alyvuogių aliejumi. Kepkite 175 laipsnių orkaitėje 20 minučių. Nuėmę folija obuolius kepkite dar penkias minutes.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita