Ingredientai
- Ridikėliai 500 g
- Sezamo sėklos 1 valg. š. kepintų
- Sojos padažas 2 valg. š.
- Alyvuogių aliejus 1 valg. š.
- Sezamų aliejus 1 valg. š.
- Raudonasis svogūnas 1 vnt.
Kaip gaminti
1. Ridikėlius nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite ketvirčiais. Juos sudėkite į kepimo indą ir užpilkite abiejų rūšių aliejumi bei vienu šauktu sojų padažu. Pašaukite ridikėlius į įkaitintą iki 190 laipsnių orkaitę bei pakepkite apie 15-20 min.
2. Kubeliais supjaustykite svogūną ir, švelniai apkepus ridikėliams, sudėkite juos kepti kartu. Kepkite kol svogūnai įgaus gelsvą atspalvį (apie 5-10 min.).
3. Iš orkaitės ištrauktus ridikėlius apšlakstykite šaukštu sojų padažu ir suberkite sezamo sėklas.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai