Ingredientai
- Varškė 400 g
- Kiaušiniai 1 vnt. didelis
- Miltai 300 ml
- Kepimo milteliai 1 arbat. š.
- Druska 1 žiupsnelis
- Cukrus 1 valg. š.
- Džiūvėsiai 1 st. 0,5 st. - maltų
Kaip gaminti
- Varškę sumaišykite su kiaušiniu, druska, kepimo milteliais ir cukrumi.
- Įminkykite miltus.
- Drėgnomis rankomis formuokite nedidelius kamuoliukus ir pavoliokite maltuose džiūvesėliuose.
- Sudėkite į skardą, išklotą kepimo popieriumi, ir ranka šiek tiek priplokite prie dugno.
- Pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių ir kepkite apie 20 minučių, kol varškėtukai ims švelniai ruduoti.
Receptas iš: g-blogas.lt
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Pusryčiams, Vaikams, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita