Ingredientai
- Bulvės 8 vnt. didelių
- Prieskoniai: (bulvių su prieskoniniais žalumynais) 1 žiupsnelis
- Mėsa 300 g maltos - įdarui
- Svogūnai 1 vnt. vidutinio dydžio - įdarui
- Kiaušiniai 1 vnt. įdarui
- Džiūvėsiai 2 valg. š. maltų - įdarui
- Mėsos prieskoniai: (1 - 1,5 su čiobreliais - įdarui) 1 arbat. š.
- Druska 1 žiupsnelis pagal skonį - įdarui
Kaip gaminti
- Bulves nulupkite, perpjaukite per vidurį ir išskobkite vidų.
- Maltą mėsą sumaišykite su kiaušiniu, džiuvėsėliais, prieskoniais, smulkintu svogūnu, pasūdykite.
- Išskobtas bulvių puseles pabarstykite bulvių prieskoniais su žolelėmis ir paruoštu mėsos įdaru prikimškite bulvių puseles.
- Taip paruoštas bulves sudėkite į riebalais pateptą kepimo formą ir kepkite 180 C temperatūroje apie 40 min.
- Prieš kepant įdarytas bulves pridenkite folija.
Skanaus!
Recepto autorė: Janina Misiūnienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Konkursai: Mano superpatiekalas iš bulvių
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita