Ingredientai
- Cukinijos 2 vnt. jaunos apie 15 cm
- Bulvės 2 vnt. didelės
- Pomidorai 2 vnt.
- Svogūnai 2 vnt. pusė puodelio smulkiai sukapotų
- Česnakai 1 skiltelės
- Aliejus 1 valg. š.
- Laurų lapai 1 vnt.
- Druska 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Cukinijas supjaustykite maždaug 1 cm storio griežinėliais, panašiai – ir nuskustas bulves, pomidorus.
2. Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite svogūnus, sugrūstą česnaką, pomidorus, cukinijas, bulves, įmeskite laurų lapą. Vartant ant didokos ugnies kepkite maždaug 3 min. Pasūdykite.
3. Ugnį sumažinkite, keptuvę uždenkite ir, retkarčiais pamaišydami, troškinkite 20 min.
4. Nukėlę nuo ugnies iš karto išimkite laurų lapą.
Knyga „100 receptų sergantiems diabetu“ |
Receptas iš knygos „100 receptų sergantiems diabetu “, kulinarė Asta Žvikevičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Diabetikams, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita