„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai
4 asmenims Užtruksite: Įvertinkite: 3.1 5 / 42
Jau įvertinote šį receptą

Keptos krevetės su česnakais

Keptos krevetės su česnakais
Keptos krevetės su česnakais / Fotolia nuotr.
Skaitysiu vėliau

Daugiau 15min Gyvenimas naujienų – mūsų Facebook puslapyje!

Ingredientai

Kaip gaminti

1. Krevetes atšildykite, nuplaukite ir gerai nuvarvinkite.

2. Česnakus nulupkite ir susmulkinkite.

3. Aitriąją papriką išvalykite, smulkiai sukapokite.

4. Imbiero šaknį nulupkite, sutarkuokite stambia trintuve.

5. Visus paruoštus prieskonius užpilkite aliejumi ir bent valandą palaikykite, kad susimaišytų skonis.

6. Tada suverskite mišinį į gerai įkaitintą keptuvę ir kaitinkite, kol česnakai apskrus.

7. Suberkite pipirus, kalendras, sukrėskite austrių padažą, galiausiai sumeskite gerai nuvarvintas krevetes ir kelias minutes apkepkite iš visų pusių.

8. Tada sukrėskite sviestą, viską gerai išmaišykite, jei reikia, įberkite druskos.

9. Krevetes tiekite karštas su citrinos skiltele. Ant viršaus galite užberti kapotų žalumynų.

Kategorijos