Ingredientai
- Nototenijos: filė 8 vnt.
- Sviestas 50 g minkštas
- Petražolės 1 sauja
- Citrinos 1 vnt. 0,5
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
- Svogūnų laiškai 25 g 8 laiškai
Kaip gaminti
1. Filė pabarstykite druska ir pipirais. Sukapokite petražoles ir sumaišykite su sviestu. Ant 4 žuvies gabalėlių dėkite po šaukštelį paruoštos masės, po pusę griežinėlio citrinos, uždenkite likusiais filė gabalėliais ir keliose vietose suriškite svogūnų laiškais.
2. Kepkite įkaitintoje keptuvėje su gabalėliu sviesto iš abiejų pusių po 5 minutes.
Knyga „30 minučių virtuvėje“ |
Receptas iš knygos „30minučių virtuvėje“, kulinarė Neringa Kalasauskaitė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt, Profesionalių kulinarų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita