Ingredientai
- Svogūnai 1 vnt. mėlynasis
- Kukurūzai 2 vnt. šviežių burbuolių
- Paprikos 1 vnt. geltona saldžioji
- Pomidorai 2 vnt. vidutinio dydžio
- Dešra: (karštai rūkytos) 50 g
- Fetos sūris 50 g
- Petražolės 1 sauja pjaustytų plokščialapių
- Alyvuogių aliejus 2 valg. š. šlakelis
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
- Papriką, pomidorus, fetos sūrį, svogūną ir dešrą supjaustykite kubeliais.
- Kukurūzų grūdelius nupjaukite nuo burbuolės.
- Svogūną sudėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų, kepkite, kol suminkštės, tuomet sudėkite papriką ir dešrą, kai gražiai apkeps, sudėkite kukurūzus ir pakepkite dar 5 min. Pasūdykite ir įberkite pipirų.
- Viską sudėkite į dubenį ir sumaišykite su pjaustytais pomidorais ir sūriu. Išdėliokite į indelius ir pabarstykite petražolėmis.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita