Ingredientai
- Agurkai 100 g skiltelėmis
- Avietės 30 g
- Sultenės: 30 g
- Kietasis sūris 14 g Parmigiano Reggiano sūris (drožlėmis)
- Garstyčios 2 g daigai
Kaip gaminti
- Agurkus supjaustykite skiltelėmis ir kepkite iki 190 ⁰C įkaitintoje orkaitėje 10–15 min.
- Visus ingredientus sudėkite į lėkštę ir pagardinkite padažu.
- Rekomenduojame saulėje džiovintų pomidorų ir apelsinų padažą.
Patiekalų energinės vertės skaičiuoklė – spauskite ČIA.
Receptas iš knygos „Salotų anatomija“.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Lieknėjantiems, Pietums, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita