Ingredientai
- Pievagrybiai 500 g
- Svogūnai 2 vnt.
- Actas 4 valg. š. 3-4 valg. š. - obuolių
- Druska 1 arbat. š.
- Pipirai 1 arbat. š.
- Raudonėliai 1 arbat. š.
- Jūros kopūstai: džiovinti 1 arbat. š.
- Aliejus 2 valg. š.
Kaip gaminti
1. Stambiai supjaustykite pievagrybius ir susmulkinkite svogūnus. Viską pakepkite keptuvėje ant įkaitinto aliejaus. Pridėkite prieskonių. Kepkite tol, kol išgaruoja nuo kepimo susidariusios sultys (apie 15 minučių). Tada įpilkite acto ir atšaldykite.
2. Užkandis būna skanesnis, jei jį 2 – 3 valandas palaikysite šaldytuve. Patiekdami pabarstykite užkandį vandenyje išmirkytais jūros kopūstais. Užkandį galima valgyti tiek vieną, tiek su virtomis bulvėmis.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Vegetarams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita