Ingredientai
- Balzaminis actas 10 valg. š.
- Česnakai 2 skiltelės
- Kiauliena 400 g
- Vištienos sultinys 125 ml
- Miltai 4 valg. š. kvietiniai
- Alyvuogių aliejus 1 valg. š.
- Pomidorai 400 g
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis malti
- Pievagrybiai 150 g
Kaip gaminti
1. Miltus sumaišykite su druska ir pipirais.
2. Kiaulienos gabaliukus pavoliokite miltų mišinyje ir apkepkite alyvuogių aliejuje iš abiejų pusių po keletą minučių.
3. Aliejuje, kuriame kepė mėsa, pakepinkite česnakus ir supilkite actą bei sultinį. Suberkite smulkintus grybus ir pomidorus, patroškinkite.
4. Tada vėl suberkite kiaulienos gabalus ir dar patroškinkite keletą minučių.
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Troškiniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Italų