Ingredientai
- Kiauliena 700 g nugarinė
- Sūris 200 g
- Džiovinti abrikosai 50 g
- Džiovintos slyvos 50 g
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis malti
- Džiūvėsiai 100 g malti
Kaip gaminti
1. Mėsą supjaustykite kepsniais, išmuškite ir įtrinkite prieskoniais.
2. Kiekvieną mėsos gabaliuką įdarykite sūrio gabalėliu ir džiovintomis slyvomis bei abrikosais, susukite, susmeikite smeigtuku, apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite keptuvėje ant aliejaus.
Skanaus!
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita