Ingredientai
- Raudonasis svogūnas 1 vnt.
- Pievagrybiai 5 vnt.
- Paprikos 1 vnt.
- Šprotai: 160 g
- Kiaušiniai 10 vnt.
Kaip gaminti
1. Kiaušinius išvirkite, perpjaukite pusiau, išimkite trynius, sutrinkite ir sudėkite juos į keptuvę.
2. Taip pat sudėkite šprotus ir sutrinkite juos šakute.
3. Smulkiai supjaustykite pievagrybius ir viską pakepinkite keptuvėje. Masę dėkite į kaiušinio vidų ir užberkite smulkintos paprikos.
Skanaus!
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Velykos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita