Ingredientai
- Kiauliena 500 g maltos, gali būti maišyta su jautiena
- Kiaušiniai 5 vnt. 4 virti
- Kukurūzai 5 valg. š. konservuotų
- Svogūnai 1 vnt.
- Česnakai 3 skiltelės
- Batonas 1 riekės
- Pienas 50 ml batonui pamirkyti
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis maltų
- Rozmarinai 1 arbat. š. žiupsnelis džiovintų
- Raudonėliai 1 arbat. š. žiupsnelis džiovintų
- Mairūnas 1 arbat. š. žiupsnelis džiovintų
Kaip gaminti
1. Į dubenį sudėkite maltą mėsą, įmuškite kiaušinį, suberkite konservuotus kukurūzus, sudėkite susmulkintus svogūną ir česnakus, piene pamirkytą batono riekelę, prieskonius.
2. Faršo masę padalinkite į keturias dalis, suplokite, dėkite nuluptą virtą kiaušinį ir formuokite kukulius.
3. Dėkite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepkite 45 min.
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Rengiu šventę: Velykos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita