Ingredientai
- Kiaušiniai 8 vnt. virti
- Sūris 150 g brandinto
- Majonezas 150 g
- Žirniai 150 g
- Bazilikai 30 g ryšulėlis žalių
- Svogūnų laiškai 10 g
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis maltų
Kaip gaminti
1. Šaldytus žirnelius išvirkite (tinka ir konservuoti žirneliai) ir palaukite, kol atvės.
2. Susmulkinkite virtus kiaušinius, bazilikus ir svogūnus, sutarkuokite sūrį. Pasūdykite, pagardinkite pipirais, įdėkite majonezo ir gerai išmaišykite.
Receptą atsiuntė Regina Račkauskienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Salotos
- Rengiu šventę: Velykos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita