Ingredientai
- Kiaušiniai 2 vnt.
- Pienas 1 st.
- Sezamų aliejus 1 valg. š.
- Laiškiniai svogūnai 1 sauja kapotų
- Druska 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Kiaušinius suplakite su pienu ir druska. Sumaišykite su smulkiai pjaustytais svogūnų laiškais (ar kitais mėgstamais žalyumynais) ir supilkite į stiklinį ar keraminį indą, kuris nebijo karščio. Indą įstatykite į puodą su vandeniu ir užvirinkite.
2. Virkite apie 10 minučių, kol omletas taps purus. Apšlakstykite sezamo aliejumi.
Galima valgyti ir šiltą, ir šaltą.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kinų