Ingredientai
- Svogūnai 2 vnt. 0,5 puodelio stambiai sukapotų
- Salierai 3 vnt. puodelis plonais griežinėliais supjaustytų lapkočių
- Grybai 150 g skardinė konservuotų
- Sojų daigai: (konservuotų skardinė) 400 g
- Anakardžių riešutai 2 valg. š. skrudintų
- Vanduo 1 st.
- Aliejus 1 valg. š.
- Kukurūzų krakmolas 2 arbat. š. 1,5
- Sojų padažas 150 ml 1/4 puodelio
Kaip gaminti
1. Keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepinkite svogūnus ir salierus. Sudėkite nuvarvintus grybus ir dar 2 min. pakepinkite. Įpilkite ketvirtadalį puodelio vandens, uždenkite ir ant mažos ugnies troškinkite 8 min.
2. Likusiame vandenyje išmaišykite krakmo.lą, sojų padažą. Supilkite į keptuvę su daržovėmis ir maišydami kaitinkite, kol padažas sutirštės ir praskaidrės.
3 Sudėkite nuvarvintus sojų daigus, suberkite riešutus, dar pakaitinkite, kad visi produktai vienodai sušiltų, ir nukelkite nuo ugnies.
![]() |
Knyga „100 receptų sergantiems diabetu“ |
Receptas iš knygos „100 receptų sergantiems diabetu “, kulinarė Asta Žvikevičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Diabetikams, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita