Ingredientai
- Jogurtas 1 puodelis
- Miltai 1 puodelis
- Kisieliaus milteliai (autorė naudojo spanguolinio kisieliaus miltelius) 250 g
- Kiaušiniai 5 vnt. dideli
- Kepimo milteliai 1 arbat. š.
- Druska 1 žiupsnelis
- Cukrus 1 puodelis 0,5
- Vanilė 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
- Reikės: 26 cm skersmens tortinės ir 236 ml puodelio.
- Kiaušinius išplakite su vanile, cukrumi ir druska, įmaišykite jogurtą ir kisieliaus miltelius.
- Po truputį įplakite miltus ir kepimo miltelius.
- Gautą tešlą supilkite į paruoštą kepimo formą.
- Kepkite 200 laipsnių temperatūroje, iki įsmeigtas į pyrago vidurį pagaliukas neapsivels tešla.
Receptas iš: g-blogas.lt