Ingredientai
- Karšis 500 g šviežio
- Morkos 2 vnt.
- Bulvės 6 vnt.
- Svogūnai 1 vnt.
- Grietinė 1 st.
- Miltai 2 valg. š.
- Laurų lapai 3 vnt.
- Druska 0,5 arbat. š.
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Bulves supjaustykite kubeliais, o morkas sutarkuokite stambia tarka. Svogūną susmulkinkite ir trumpai apkepkite keptuvėje.
2. Žuvį supjaustykite stambesniais gabalėliais.
3. Visus ingredientus sudėkite į verdantį vandenį, įberkite prieskonių ir virkite 20 minučių. Prieš baigiant virti, supilkite grietinę, sumaišytą su miltais.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Sriubos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Lietuvių