Ingredientai
- Moliūgo sėklos 120 g
- Klevų sirupas 3 valg. š.
- Druska 1 žiupsnelis
- Aitriosios paprikos dribsniai 0,3 arbat. š.
Kaip gaminti
1. Įkaitinkite orkaitę iki 170 C (režimas su vėjeliu).
2. Dubenėlyje kruopščiai išmaišykite visus ingredientus, stebėkite, kad sėklos tolygiai pasidengtų sirupu. Paskleiskite vienu sluoksniu ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
3. Kepkite apie 15 min., kol sėklos kiek parus ir susproginės, stebėkite, kad nesudegtų.
4. Leiskite atvėsti ir sulaužykite gabaliukais, kad sėklos nebūtų sustingusios į vieną luitą. Berkite į sriubą, ant salotų ar skanaukite kaip užkandį.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai