Ingredientai
- Kokosų pienas 100 ml
- Pienas 120 ml
- Avižiniai dribsniai 3 valg. š.
- Druska 1 žiupsnelis
- Kokosų drožlės 1 valg. š. nesaldintų; ir dar trupučio pabarstymui
- Persimonai 0,5 vnt.
Kaip gaminti
1. Kokosų pieną ir vandenį pilkite į nedidelį puodą, įberkite žiupsnelį druskos, suberkite avižinius dribsnius ir kokoso drožles. Kaitinkite ant vidutinio stiprumo ugnies, kol užvirs, kartais pamaišydami.
2. Kai užvirs, kaitinkite dar minutę, tada nukelkite nuo ugnies ir leiskite pastovėti minutę.
3. Kol košė brinksta, persimoną supjaustykite smulkiais kubeliais.
4. Košę sukrėskite į dubenėlį, apiberkite persimono kubeliais, trupučiu kokoso drožlių ir mėgaukitės nedelsdami.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams, Vaikams, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Košės