Ingredientai
- Kokosų drožlės 3 puodelis
- Migdolai 1 st. maltų iki miltų
- Medus 4 valg. š. 4–6 valg. š. – tirpinto (pagal skonį
- Aliejus 1 st. 1/3 kokosų arba sviesto
- Aguonos 2 valg. š.
- Citrinos 1 vnt. 1 valg. š. – tarkuotų žievelių ir 1–2 valg. š. – sulčių
- Druska 1 žiupsnelis pagal skonį
Kaip gaminti
- Sumaišykite visus ingredientus rankomis. Paimkite gabalėlį tešlos į ranką ir formuokite rutuliukus.
- Sudėkite juos į kepimo popieriumi išklotą skardą ir 15–20 min. pašaukite į iki 160–170 °C įkaitintą orkaitę.
- Stebėkite, kad rutuliukai nesudegtų. Palikite atvėsti praviroje orkaitėje.
Skanaukite ir dalykitės!
Receptas iš tinklaraščio KEISTAI PAPRASTA
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Tinklaraštis „Keistai paprasta“
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Desertai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė, Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita