Ingredientai
- Sviestas 200 g
- Cukrus 150 g
- Vanilinis cukrus 1 arbat. š.
- Miltai 450 g
- Kepimo milteliai 2 arbat. š.
- Kokosų drožlės 1 st.
- Mėlynės 80 g šaldytų arba šviežių
Kaip gaminti
1. Kambario temperatūros sviestą trinkite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, kol pasidarys puri masė.
2. Įmaišykite miltus, kepimo miltelius, kokoso drožles ir išsukite.
3. Tešlą 30 min. laikykite šaldytuve.
4. Iš atšalusios tešlos rankomis formuokite sausainius ir į juos įspauskite mėlynių.
5. Sausainius sudėkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą ir kepkite 160 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20 minučių.
Skanaus!
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Desertai, Kepiniai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė, Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita