Ingredientai
- Vafliai (28x14 cm): 8 vnt.
- Sutirštintas pienas 192 g saldintas, kambario temperatūros
- Sviestas 90 g kambario temperatūros, 82 proc. riebumo
- Kokosų drožlės 80 g 50 g pertepti ir sauja viršui apibarstyti
- Grietinėlė 225 ml 35 proc. arba 36 proc. riebumo
- Šokoladas 50 g baltas
Kaip gaminti
- Į dubenį sudėkite vienodos kambario temperatūros sutirštintą saldintą pieną ir sviestą. Išplakite elektriniu plaktuvu iki vientisos masės. Įmaišykite kokosų drožles.
- Kitame dubenyje iki standžių putų elektriniu plaktuvu suplakite riebią grietinėlę. Atsargiais judesiais įmaišykite į sviesto mišinį.
- Išimkite vaflius iš šaldytuvo, išvyniokite iš maistinės plėvelės. Supjaustykite gabalėliais. Kiekvieno gabalėlio viršų apliekite tirpintu baltuoju šokoladu ir apibarstykite kokosų drožlėmis. Palaukite, kol sustings, ir patiekite. Skanaus!