Ingredientai
- Kokosas 1 vnt.
- Svogūnai 1 vnt.
- Aitrioji paprika 1 vnt. pusė
- Cukrus 3 valg. š.
- Druska 1 žiupsnelis pagal skonį
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis pagal skonį, šviežiai malti
- Citrinos 1 vnt. šviežiai spaustos sultys
- Kalendros 1 valg. š. lapeliai
Kaip gaminti
- Elektriniu plakikliu pasmulkinkite gabalėlį kokoso riešuto, svogūną ir aitriąją papriką.
- Gautą masę krėskite į puodelį su trupučiu vandens, suberkite cukrų, druską ir juoduosius pipirus, supilkite citrinos sultis.
- Masę pavirkite 3 minutes ir atvėsinkite.
- Pagardinkite kapotais kalendrų lapeliais ir šviežiai maltais juodaisiais pipirais.
Plačiau skaitykite „3 labai gardžių čatnių receptai“
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Noriu patiekalo: Padažai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Indų